Software [Romanian]

0
107

Original in English by Derek Hoiem

Software-ul

Acest software produce imagini de incredere ale claselor geometrice și incercările de a crea un model 3D care iese la suprafaţă bazat pe geometrie. Acest software este disponibil pentru scopuri de diseminare și de cercetare, fără nici o garanție. Utilizarea in scopuri comerciale este interzisă. Priviţi fişierul README și/sau fișierul LICENSE.txt pentru mai multe informații. Executabil ia intr-o imagine originală, o imagine superpixel, și modele de geometrie (furnizate). Acesta emite o imagine etichetată, hărți de incredere pentru etichete, și fișierele VRML. Dacă obțineți rezultate frumoase pe care doriţi să le impărtășiţi, noi vom fi fericiţi să le vedem. Codul sursă este furnizat aici.

Vă rugăm să rețineți că acest program este destinat in primul rand pentru cercetători, iar eu pot oferi doar un sprijin minim.

MCRInstallers au drepturi de autor lui Mathworks și se distribuie exclusiv pentru utilizarea cu program de fotografie furnizat in partea de acord a licenței Matlab 5.1.1.

Codul sursă (Nou!)

Acest cod sursă include ICCV 2005 (Context geometric), IJCV 2007 (Aspectul suprafaței), și codul SIGGRAPH 2005 (Foto automat ivit).

Codul sursă Matlab (Matlab source code, 3.8MB)

LICENSE.txt

Aici este codul pentru a invăța regiunea bazate pe clasificatori mai general (și cum de a le aplica) de imagini dat cu etichete de pixel pentru antrenare.

Codul sursă Matlab-Matlab source code

Versiunea original

Acesta este o versiune a codului post-ICCV (07/10/05) și poate produce rezultate ușor diferite (sperăm, un pic mai bune) decat au fost descrise in “Contextul geometric de la o singură imagine”. ICCV și executabile SIGGRAPH pot fi furnizate la cerere, la dispoziția cercetătorilor universitari, pentru motive de comparație.

Linux:

Executabile

README

MATLAB 7 biblioteci SP3 (100 MB): Descărcaţi dacă nu aveți MATLAB 7 SP3 instalat sau avaţi probleme cu biblioteci.

MCRInstaller.zip

Detailed Instructions (Instrucţiuni detaliată de Marion Bates)

Windows:

Executabile

README

MATLAB 7.04 biblioteci (100 MB): Descărcaţi dacă nu aveți instalat MATLAB 7.04 sau aveţi probleme cu bibliotecile.

MCRInstaller.exe

Unii au probleme cu compilarea codului segmentului superpixel din Felzenszwalb, așa că am pus aici: segment.exe (de la Rafael Cappa)

Versiunea IJCV

Această versiune folosește cele mai noi clasificatori exteriori si interiori, descrise in lucrarea noastră IJCV “Recuperarea aspectelor suprafaţei de la o imagine”. Acest software este destinat pentru a fi folosit ca un instrument de cercetare și pentru compararea in cercetarea academică. Utilizarea commercială este interzisă. Este inclus un fișier MCRInstaller_v71.zip care trebuie să fie dezarhivat, iar variabilele de cale trebuie să fie stabilite in mod corespunzător.

Linux: Photo Pop-up IJCV version

Versiunea Windows de mai jos. Priviţi fişierul README pentru procedurile de instalare. Rețineți că această versiune este foarte puțin diferit de versiune pentru Linux, oferind o performanță similară, dar mult mai rapidă.

Unele din aceste materiale se bazează pe lucrarea susţinută de Fundaţia Naţionala pentru Ştiinţă sub Grantul CAREER nr. ISS-0546547. Orice opinii, constatări și concluzii, recomandări exprimate in acest material sunt cele ale autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale FNŞ. Această lucrare este, de asemenea, parţial susţinută de o bursa de cercetare acordată de Microsoft in 2006

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here